Fagområder

Takstmann Grundetjern AS tilbyr en rekke takseringstjenester for bolig- og fritidseiendommer, optimalisert for å møte dagens standarder for nøyaktighet og detaljnivå. Vårt mål er å levere klarhet og kvalitet i hver vurdering, støttet av fulltidserfaring siden 1995.

Verdi- og lånetaksering av bolig- og fritidseiendommer

Med flere års erfaring i bransjen, leverer Takstmann Grundetjern AS nøyaktige og pålitelige verdivurderinger. Enten du ser etter å finne markedsverdien av boligen din eller trenger en takst for lån, kan du stole på takstmannes omfattende kjennskap til regionens eiendomsmarked.

Tilstandsrapporter

En detaljert tilstandsrapport kan være avgjørende når du skal selge eller kjøpe en bolig. Takstmann Grundetjern AS gir en dyptgående evaluering av boligens tekniske og vedlikeholdsmessige tilstand, alt i henhold til norsk standard – NS3600. Våre rapporter gir klarhet og sikkerhet i bolighandel. Les mer om tilstandsrapporten her.

Konsulentoppdrag

Uansett hvilken byggeutfordring du står overfor, kan Takstmann Grundetjern AS tilby sin ekspertise. Med sin bakgrunn som byggmester, kan han gi veiledning på en rekke byggeprosjekter, alt fra nybygg til renoveringer, alltid med et øye for kvalitet og presisjon.

Eierskifterapport

En eierskifterapport gir trygghet til både kjøper og selger ved overføring av boligeiendom. Takstmann Grundetjern AS sine rapporter gir en objektiv vurdering av boligens tilstand og identifiserer potensielle problemområder, slik at begge parter kan ta informerte beslutninger.

Byggelånsoppfølging

Å bygge et nytt hjem er en stor investering, og det er viktig å sikre at finansieringen forløper jevnt. Med Takstmann Grundetjern AS sine tjenester for byggelånsoppfølging, kan du være trygg på at alle økonomiske aspekter av byggeprosessen blir håndtert profesjonelt og effektivt.